Известие

Collapse
No announcement yet.

загрява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• загрява

Кажета каква температура трябва да поддържа мойта кола...(145 2.0 ТС, '96) Днес на светофарите загря към 95 градуса...Май не е нормално?Като повърви малко се поохлажда,но пак не пада под 90...Проблем ли е това и ако е...от какво може да е? Мерси
    145 2.0 TS

това е чудесна температура колега
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

леле...а се бях уплашил ....Мерси колега...
      А все пак до колко,ако се вдигне трябва да знам,че нещо не е добре....Да знам за напред...и да не се излагам с подобни питания
      145 2.0 TS

Comment

е зависи колко време я караш, мойта за да стигне 95 градуса трябва бая да я покарам и то само в задръствания!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от FAST&IRRESPONSIBLY
          А все пак до колко,ако се вдигне трябва да знам,че нещо не е добре....
          всичко е много относително, лятото ако е много топло и си в задръстване и 100 градуса може да вдигне и пак всичко да е ОК.
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ми не съм я карал много...15 мин...Ама ми държи над 90 и след като изляза от задръстванията...
            145 2.0 TS

Comment

колега 90-95 градуса е напълно нормално така, че не се притеснявай.
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ока...
                145 2.0 TS

Comment

1 Виж си нивото на антифриза.
                  2 Като си разкачил бронята, да не си задрал и радиатора?
                  3 Принцпино 90 градуса и малко под 90 е нормалната температура, а перката има две степени на въртене, като втората степен се включва след 97-98градуса и не трябва да дига над тази стойност. В задръствания е нормално да качва над 90, но после спада.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

най-разчитах ти да се включиш ....днес ще проверя тея неща...и после пак ще пиша.
                    145 2.0 TS

Comment

В момента нормалната температура на QV e под 90 градуса както казва Шоко, ако се вдига над 92 градуса значи първа степен на вентилатора не се включва или има проблем и не наваксва

Провери нещата които Шокс е споменал + дали включва първа степен на перката
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Има и друг проблем ако много често си се включва прката -
                        свали си предния разиатор почисти го наи вероятно се е напълнил с пясък питата или ако имаш клима между двата радиатора се трупа боклук листа
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                          Има и друг проблем ако много често си се включва прката -
                          свали си предния разиатор почисти го наи вероятно се е напълнил с пясък питата или ако имаш клима между двата радиатора се трупа боклук листа
                          Абсолютно
                          Аз като направих тази профилактика на моята бивша кола и почна да държи 3-4 градуса по-ниска температура
                          sigpic

Comment

Мерси за съветите...всичко проверих (перката си включва) и последно не ми е надвишавала 90.... обаче ще видя, ако пак загрее повечко мисля да направя една диагностика...
                            Мерси на всички пак....пък неделя на Ал. Невски пак може някай съвет на място да изпрося...Нали тая неделя е срещата?
                            145 2.0 TS

Comment

На тия КуВе-та не е ли нормално, да държат 80 градуса ?
                              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                              X